Η vivioplus.gr Εφαρμόζει τα πιο Σύγχρονα Συστήματα Ιχνηλασιμότητας και Διασφάλισης Ποιότητας. Παρόλα αυτά αν Προκύψει κάποια Αστοχία με την Αγορά κάποιου Προϊόντος, υπάρχει Δομημένη Πολιτική Επιστροφών η οποία διασφαλίζει την Αποκατάσταση της Αστοχίας. Σε κάθε Περίπτωση, Επικοινωνείτε Άμεσα με το Customer-Service της vivioplus.gr τηλεφωνικώς ή μέσω email στο info@vivioplus.gr για να δρομολογηθεί η Διαδικασία Αποκατάστασης της Αστοχίας.

  1. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ.

Σε Περίπτωση που κατά την Παραλαβή μιας Παραγγελίας Διαπιστωθεί από τον Καταναλωτή κάποιο Ελαττωματικό Προϊόν, η vivioplus.gr Προχωρά σε Άμεση Αντικατάσταση αυτού χωρίς καμιά Οικονομική Επιβάρυνση του Αγοραστή, ή σε Επιστροφή των Χρημάτων που Αντιστοιχούν στην Αξία του Προϊόντος καθώς και τα Έξοδα Αποστολής. Ο Καταναλωτής Παρακαλείται μόλις Παραλάβει το Προϊόν να Επικοινωνήσει με την vivioplus.gr είτε Τηλεφωνικώς είτε μέσω email στο info@vivioplus.gr. Το Προϊόν θα πρέπει να Συνοδεύεται από την Απόδειξη Παραγγελίας. Σε Περίπτωση Αγοράς με Τιμολόγιο, η Επιστροφή πρέπει να Συνοδεύεται από Δελτίο Αποστολής.

  1. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΗ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ.

Σε Περίπτωση που κάποιος Καταναλωτής έχει την Βούληση να Επιστρέψει κάποιο Προϊόν (χωρίς το προϊόν να έχει κάποιο Ελάττωμα) μπορεί να το Πράξει με τις εξής Προϋποθέσεις:

  1. i) Η Συσκευασία να μην έχει Παραβιαστεί και το Προϊόν να Βρίσκεται στην Αρχική του Κατάσταση.
  1. ii) Η Επιστροφή του Προϊόντος πρέπει να Πραγματοποιηθεί εντός 14 (δεκατεσσάρων) Ημερολογιακών Ημερών από την Ημερομηνία Αγοράς.

iii) Ο Καταναλωτής θα πρέπει να Συμπληρώσει την Φόρμα Υπαναχώρησης η οποία θα του Αποσταλεί μέσω e-mail. Το Έντυπο αυτό θα Συνοδεύει την Επιστροφή του Προϊόντος.

  1. iv) Το Προϊόν πρέπει να Συνοδεύεται από την Απόδειξη Παραγγελίας. Σε Περίπτωση Αγοράς με Τιμολόγιο, η Επιστροφή πρέπει να Συνοδεύεται από Δελτίο Αποστολής.
  2. v) Ο Καταναλωτής Επιβαρύνεται με τα Μεταφορικά Έξοδα Αποστολής.
  1. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ.

Σε Περίπτωση κατά την οποία το Προϊόν που έχετε Λάβει έχει Υπερβεί την Ημερομηνία Λήξης του, η vivioplus.gr Προχωρά σε Άμεση Αντικατάσταση αυτού χωρίς καμιά Οικονομική Επιβάρυνση του Αγοραστή, ή σε Επιστροφή των Χρημάτων που Αντιστοιχούν στην Αξία του Προϊόντος σας καθώς και τα Έξοδα Αποστολής.

  1. ΒΡΕΦΙΚΑ ΓΑΛΑΤΑ

Τα Προϊόντα Βρεφικού Γάλακτος ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ.